Możecie tutaj wymieniac sie informacjami :)
STUDENT
Tak jak we wcześniejszym poście mówiłem, spowiadam się z tego co dzisiaj zrobiłem....
Elektra - egzamin poprawkowy i wyniki
Egzamin poprawkowy kombinuję na czwartek lub piątek za tydzień termin musi zatwierdzić prof. Kuna-Broniowski. Wyniki niestety indywidualnie z indeksem.
Dowiedziałem się jednak czegoś ciekawego o wynikach... tych gorszych. Zaczynamy...
Prof. Broniowski wymyślił sobie że podzieli sobie ocenę "dwójkę" na dwie kategorie:
1. Zwykla dwója po której przysługuje poprawka, druga poprawka lub egzamin komisyjny.
2. Dwója z "gnębieniem" po której przysługuje poprawka lub egzamin komisyjny. Ponadto praca osoby z taką dwójką będzie sprawdzana wnikliwie. (Ostrzegano nas byśmy nie przychodzili "na Jana")
Idziemy dalej.
Taka forma jest niezgodna z regulaminem uczelni. Każdemu studentowi po pierwszej "porażce" przysługuje poprawka, druga poprawka lub egzamin komisyjny.
Za co można było dostaj dwóję z gnębieniem?
Oddanie pustej kartki, napisanie głupot, lub napisanie znikomej ilości informacji.
Nie damy sobie jednak.......
Spożywka - egzamin poprawkowy i wyniki
Termin jest nieznany, muszę czekać do 16.02.2009 na prof. Kusińską, ponieważ żaden z doktorów nie powołuje się brać na barki ustalanie terminu egzaminu.
Co do poprawy kolokwiów doktorowie muszą się zastanowić.
Wyniki znajdziecie w temacie stworzonym przez: grzesss175 http://www.wiptril.pun.pl/viewtopic.php?id=297 Podziękowania za fatygę.
Maszynoznawstwo leśne i rolnicze.
Niestety profesorów Kowalczyka i Tanasia nie dorwałem dzisiaj. Spróbuję jutro. Kiedy chcecie porawę z leśnych!?
Pojazdy rolnicze i leśne
Ostateczne zaliczenie. 16.02.2009, godz 12.00-14.00, miejsce: Aula IMR ul. Głęboka 28
Resztę ważnych informacji umieszczę w wątkach wyżej.
See ya!
dla powtarzających matme poprawa kolokwiów jest w poniedziałek 16.02.2009r. w sali A Agro o godzinie 10.00
dlatego jesli to możliwe proszę by poprawa z rolniczych nie była o 10.00 bo się nie rozerwiemy
STUDENT
HMMMMMMMMM szkoda, że nie dowiedzialem się wcześniej Kasiu...
Moderator
a z ta elektra to chyba juz przegiecie z ta dwojka z "gnebieniem" !!!
STUDENT
Jeżeli sobie w d.... nie odwrócą tego nieporządku to idę do dziekana i powołuję się na regulamin, a jak nie to do rektora.
Moderator
i to mi sie podoba!!! vivat starosta!!!
nie mogłam o matmie napisać wcześniej bo sama ostatnio byłam u Osypiukowej i pokzała mi kartke z terminem rozbuja
Już to pisałem wcześniej. RozbÓj pisze się TROCHĘ inaczej... Moglibyście przynajmniej przez Worda puszczać swoje teksty, żeby wyłapać podstawowe błędy...
Ostatnio edytowany przez Misi3q (2009-02-13 13:57:25)
STUDENT
Misi3q uobawiam się, że mało kto lubi nasz język ojczysty
Właśnie
TROCHE
inaczej a ty jak piszesz?? Pewnie też literówka i nie ma co się czepiać
STUDENT
Przeplatają się wątki Kaspi. To z matmą dotyczy powtarzających.
klimak napisał:
Właśnie
Kod:
TROCHEinaczej a ty jak piszesz?? Pewnie też literówka i nie ma co się czepiać
To jest literówka... Bo pomiedzy "u", a "ó" jest subtelna, dla większości nawet niezauważalna, różnica... Jesteśmy przecież POLAKAMI, mówmy i piszmy więc po POLSKU... I jeszcze jest coś takiego jak forma grzecznościowa...