Możecie tutaj wymieniac sie informacjami :)
Moderator
hej!!! jestesmy studentami--->no jeszcze:D piszcie tu gdzie sa najlepsze imprezy studenckie w lublinie, jaki klub, po ile wjazd (oczywicie w zaleznosci od dnia tygonia), jaka muza tam leci, jaka atmosfera jest w klubie , po ile browar:D czy ochrona jest tam p......a??? Oj wszystko co chcecie!!!!!!!!!!!!!!
ostaniio Fashion wjazd 10-20 piwo chyba po 6 (nigdy nie kupuję) woda za to jest po 6 za 50 niezły clubik nuta na jednej rmb house itp a na drugiej czesto trnas dram&base ale roznie to jest, ale fajnie jest
nuelo12 napisał:
wg mnie nawet ciekawie jest w mc tylko tak jak w każdych klubach w lbn piwsko drogie także przed imprezą najlepiej sie zaprawic!!!
serio tak piszesz o mc? a byłes w innych clubach w lbn?
ljas_WIP napisał:
W Lbn nie ma fajnych klubow:P
zalezy kto co lubi, fakt nie ma manieczek itp ale ja np w tym nie gustuje
fakt nie ma manieczek itp ale ja np w tym nie gustuje
to co wolisz chłopców??
klimak napisał:
Kod:
fakt nie ma manieczek itp ale ja np w tym nie gustujeto co wolisz chłopców??
hehe nie to akurwat czekolada
bylem raz w takim clubie typu manieczki... i teksty do lasek stukasz sie czy trzeba gadac mnie nie zadowalaja
to czy klub jest fajny, czy dobry jest balet zależy przedewszystkim od gości bo to Oni (czyli My) tworzymy tam "atmosfere" bawimy sie, jak masz zajebistych przyjaciół to w każdym klubie będziesz bawił sie dobrze.
boskitolo napisał:
to czy klub jest fajny, czy dobry jest balet zależy przedewszystkim od gości bo to Oni (czyli My) tworzymy tam "atmosfere" bawimy sie, jak masz zajebistych przyjaciół to w każdym klubie będziesz bawił sie dobrze.
polać mu
Moderator
ja polecam HADES no poprostu jest tam pieknie
ja najczesciej to bywam tam w soboty (jak mam kase) bo trzba miec minimum ~50zl zeby isc
(oczywicie wczesniej trzba sie wprawic) muza fajna taneczna same hity odrobina disco polo ale tylko najlepsze kawalki -------nie da sie opisac trzeba pojsc i sie przekonac ------a jakie dupeczki (takie doswiadczone
)